Η Maja Marcic “Miss Porto Carras 2017”

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο lobby του Porto Carras Meliton 5*, ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Porto Carras 2017. Ανάμεσα στις 21 φιναλίστ η Maja Marcic ξεχώρισε και μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή!

Tην παραγωγή ανέλαβε η πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, κα. Vesna De Vinca.

Τα καλλιστεία Miss Porto Carras 2017 είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και η συμμετοχή των πελατών, επισκεπτών και επισήμων ήταν υψηλή. Ήδη από τις 20:00 πελάτες, κριτική επιτροπή και συντελεστές της παραγωγής άρχισαν να συρρέουν στο lobby του Porto Carras Meliton 5* για να απολαύσουν το λαμπερό event.

Η εκδήλωση είχε τα πάντα,από τη παρουσία της υποψήφιας για Miss Κόσμος Andjelija Rogic , ζωντανή μουσική αλλά και το πολύ γνωστό και  Ιταλό Dj Valentino που με τις μουσικές του επιλογές διασκέδασε τους παραβρισκόμενους . Συνοδεία του αφρώδους οίνου του κτήματος Πόρτο Καρράς και πλούσιων πιάτων προς τους καλεσμένους της εκδήλωσης όλα ήταν έτοιμα για τη λαμπερή βραδιά . Το διάλλειμα της εκδήλωσης το κάλυψε τροβαδούρος ενώ τη παρουσίαση επιμελήθηκε ο κονφερασιέ και γνωστός personal trainer του Βελιγραδίου Sasa Plecevic ενώ τον συντονισμό είχε το top model Sladjana Tesla.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να ευχαριστεί το Porto Carras Grand Resort για τη μοναδική φιλοξενία που τους παρέχει και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνονται οι φωτογραφήσεις και οι  βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Serbia 2017.

Το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκε με τις πανέμορφες κοπέλες και δεν σταμάτησε να τις ενθαρρύνει με το πιο θερμό του χειροκρότημα!

Οι φιναλίστ φορώντας λευκά φορέματα , μαγιό καθώς και τουαλέτες παρέλασαν μπροστά σε κοινό και κριτές χαρίζοντας λαμπερά χαμόγελα!

Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς  η κα Υλιάνα Στέγγου, Αντιπρόεδρος του Κτήματος Πόρτο Καρράς και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων “Miss Porto Carras 2017”, αφού πρώτα ευχαρίστησε ένθερμα, εκ μέρους της διοίκησης του Porto Carras, την κα Vesna De Vinca για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση καθώς και για την επιλογή του Porto Carras για 8η συνεχή χρονιά για την προετοιμασία των σερβικών καλλιστείων στις εγκαταστάσεις του, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, ανακοίνωσε τις 5 φιναλίστ. Teodora Milic, Ivana Trisic, Maja Marcic, Nina Jovanovic και Sara Kostic ξεχώρισαν από τις υπόλοιπες καλλονές. Λίγο αργότερα η κα. Στέγγου ανακοίνωσε και το όνομα της νικήτριας! Η Maja Marcic συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από τη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2016.

Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφηση και συνεντεύξεις από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο The Meliton Club, του ξενοδοχείου Μeliton 5*.

Για ακόμα μια χρονιά το Porto Carras Grand Resort διοργάνωσε ένα μοναδικό event με πολλή λάμψη, όμορφες παρουσίες και εκλεκτούς καλεσμένους.