Ιβάν Σαββίδης προς Μαξίμου: Εγώ και όλος ο ΠΑΟΚ δεν θέλουμε καμία ρύθμιση

Επικοινωνία Ιβάν Σαββίδη με στελέχη της κυβέρνησης

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε σε στελέχη της Κυβέρνησης την αντίθεσή του στην ψήφιση της τροπολογίας, κάνοντας σαφές πως ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί καμία ρύθμιση, όντας αποφασισμένος να δώσει τις δικαστικές του «μάχες».

Για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η ανάγνωση της πραγματικότητας είναι μία: Τώρα ξεκινούν τα κανονικά δικαστήρια εκεί όπου τον πρώτο λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Η απόφαση της ΕΕΑ ή για την ακρίβεια η γνωμοδότησή της δεν δικάζει, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι απόλυτα αποφασισμένοι για τις «μάχες» που έρχονται.

Αναφορικά με τη ρύθμιση που ψηφίστηκε στη Βουλή είναι ένα θέμα που δεν αγγίζει στο ελάχιστο τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έκαναν σαφές πως δεν την επιθυμούν, εκφράζοντας και μέσω ανακοίνωσής που εξέδωσαν την πλήρη αντίθεσή τους.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, σε επικοινωνία που είχε με στελέχη της Κυβέρνησης μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης από τον κ.Πέτσα για τη σημερινή ψήφιση της τροπολογίας, ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνος όσο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι πλήρως αντίθετοι με την συγκεκριμένη ενέργεια.

Και αυτό γιατί οι «ασπρόμαυροι» όπως αναφέρουν σε όλους τους τόνους: «Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν» και καμία ρύθμιση δεν μπορεί να κηλιδώσει την ιστορία του συλλόγου.

Συνεπώς, η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: sdna