Κ. Μητσοτάκης: Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη

Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος την Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας ανείπωτη εθνική τραγωδία τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη εθνική τραγωδία. Ο πόνος είναι μεγάλος. Οι εικόνες οικογενειών που έφυγαν από τη ζωή αγκαλιασμένες συγκλονίζουν τον καθέναν από εμάς» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων. «Αυτήν την ώρα όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο» υπογραμμίζει.

«Θέλω ακόμη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τους άνδρες και τις γυναίκες της πυροσβεστικής, αλλά και τους εθελοντές που, αγνοώντας κάθε προσωπικό κίνδυνο, έσωσαν ανθρώπινες ζωές».

Και ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει: Ανήμερα της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η διαπίστωση είναι θλιβερή: Το ελληνικό κράτος αδυνατεί διαχρονικά να προστατεύσει αποτελεσματικά τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών του.

Σήμερα, όμως, αναφέρει, δεν είναι η στιγμή για απόδοση ευθυνών. Την ώρα που η χώρα πενθεί, δεν έχει νόημα καμία αντιπαράθεση.

«Τώρα είναι η ώρα για ενότητα και αλληλεγγύη. Ας αναλογιστούμε μόνο σιωπηλά ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και ότι πρέπει επιτέλους να περάσουμε από τα εύκολα λόγια στα δύσκολα έργα» καταλήγει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ν.Δ.

error: Content is protected !!