Κάλεσμα των Εθελοντών Πρασίνου Ν. Μουδανιών για περιποίηση δέντρων

Οι Εθελοντές Πρασίνου Ν. Μουδανιών καλούν τους πολίτες των Νέων Μουδανιών για την δράση περιποίηση δέντρων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023.

“Το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 4:30 μμ θα ξεκινήσουμε από την αρχή του πεζόδρομου στο ζαχαροπλαστείο του Γιάνταη και θα περιποιηθούμε τα δένδρα, καθ’ όλη την διαδρομή του, μέχρι την παιδική χαρά κοντά στην εφορία. Αν έχετε τσαπάκι πάρτε το μαζί.

Παράλληλα θα συζητήσουμε και θα σχεδιάσουμε μαζί νέες δράσεις.

Περιμένουμε τις προτάσεις, τις υποδείξεις και τη συμμετοχή σας με οποιοδήποτε τρόπο.”, αναφέρουν οι εθελοντές στο κάλεσμά τους.

Ποιοι είναι οι Εθελοντές Πρασίνου Ν. Μουδανιών

“Εμείς οι ευαισθητοποιημένοι Δημότες που προβληματιζόμαστε από την έλλειψη πρασίνου στον τόπο μας, θεωρούμε υποχρέωσή την κινητοποίησή μας, για την βελτίωση του περιβάλλοντος στην πόλη μας.

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τα δένδρα που πρόσφατα φυτεύτηκαν από το Δήμο, τα Σχολεία και άλλους φορείς, για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να αποκαταστήσουμε τα κατεστραμμένα σε πάρκα, πεζοδρόμια, ανοιχτούς χώρους, παραλίες.

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που συμμερίζεστε τις ανησυχίες μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δρώντας οργανωμένα και συντονισμένα, ώστε να γίνει ο τόπος μας ομορφότερος, δροσερότερος, καθαρότερος και να απολαμβάνουμε εμείς και τα παιδιά μας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Οι δράσεις θα γίνονται σε συνεργασία και με την αρωγή του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.”

blog.moudaniwn.gr