Καρυπίδης: «Δεν περίμενα να αλλοιώνονται ξεδιάντροπα αποτελέσματα από το VAR»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν στην αγωνιστική σεζόν αλλά και σε σχετικά ζητήματα

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΆρηςΘόδωρος Καρυπίδης, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, πήρε θέση για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη σεζόν, σε αγωνιστικό – και όχι μόνο – επίπεδο. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στο μπάτζετ, τις πληγές του παρελθόντος που κλήθηκε να κλείσει, τη διαιτησία και τη χρήση του VAR, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να στηρίξει την ομάδα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν απομείνει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη: 

«Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα θα ήθελα να τοποθετηθώ, αναφορικά με την ομάδα μας και την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, ώστε ο Άρης να βρίσκεται εκεί που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι έθεσα τον πήχη στα επίπεδα που αρμόζει στην οντότητα του Συλλόγου μας, αλλά και στις δικές μου φιλοδοξίες. Και συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Άρης θα πρέπει κάθε χρόνο να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικεί τίτλους! Με μπάτζετ που μπορεί να συμβαδίζει με τα έσοδα του και το όριο συμμετοχής της οικογένειάς μου με βάση το FFP.

Αυτός πρέπει και αυτός θα είναι ο στόχος μου και ο στόχος του Άρη κάθε χρόνο. Πρωταθλητισμός. Τα προηγούμενα δύο χρόνια με τις τεράστιες αντιξοότητες που υπήρχαν σε όλα τα επίπεδα για όλες τις ομάδες, στη δική μας πολλαπλασιάστηκαν από… στημένες υποθέσεις, που στο παρελθόν θα έστελναν και πάλι τον Άρη στα… τάρταρα.

Κερδίσαμε σε όλες γιατί είχαμε το δίκιο με το μέρος μας. Με πολύ αγώνα, με πολύ μεγάλη φθορά, με αμφισβήτηση ακόμα και εντός των τειχών, με αβεβαιότητα κάθε μεταγραφική περίοδο, με πολλά χρήματα, που δαπανήθηκαν για τις περιπτώσεις των χρεών σε παλιούς παίκτες -που ουδεμία ευθύνη ή συμμετοχή είχε η νέα ΠΑΕ- αλλά και την ταλαιπωρία και τις μάχες για τις υποθέσεις Ντουρμισάι, Λάσκοφ, Παλαθουέλος.

Ήξερα και περίμενα ότι φέτος θα πρέπει να κερδίζουμε και τα… λάθη ορισμένων διαιτητών. Δεν περίμενα ότι θα έφταναν στο σημείο ξεδιάντροπα να αλλοιώνονται τα αποτελέσματα ακόμα και από το VAR. Κόκκινη στον Πάλμα την προηγούμενη εβδομάδα, κίτρινη χθες στον Τοράλ και καμία ειδοποίηση από το VAR. Χειρονομίες που υπάρχουν σε φωτογραφίες και βίντεο που δεν τιμωρούνται, κλήση και τιμωρία 2 αγωνιστικών σε Ζερβίνιο χωρίς καμία απόδειξη.

Και φυσικά και τα γνωστά επικοινωνιακά μυθεύματα, που έχουν ως στόχο να πλήξουν τον Καρυπίδη για να χτυπήσουν τον Άρη ή να πλήξουν τον Άρη για να χτυπήσουν επιχειρηματικά τον Καρυπίδη.

Όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ούτε από τους μεγαλύτερους εχθρούς μας. Όμως θέλω να σημειώσω ότι προφανώς δώσαμε και εμείς δικαιώματα με λανθασμένες επιλογές. Λάθη κάνει μόνο όποιος δουλεύει, όποιος προσπαθεί και εμείς τα λάθη μας τα… χρυσοπληρώνουμε. Αλλά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Έχω εμπιστοσύνη στην προσπάθεια της ομάδας, στη δουλειά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να διεκδικήσουμε τον στόχο του Κυπέλλου και φυσικά να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και εννοείται σε θέση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Στον Άρη ο μόνος που στηρίζει ακόμα και στα πιο δύσκολα χρόνια είναι ο κόσμος του. Είναι φυσιολογικό να είναι στεναχωρημένος με τη βαθμολογική θέση της ομάδας, αλλά προσωπικά ο τρόπος αντίδρασης χθες, μετά το 0-1, έδειξε σε όλους μας ποιος είναι ο δρόμος.

Ο προπονητής και οι παίκτες μας χρειάζονται στήριξη από τον κόσμο, στήριξη και από την δική μου πλευρά σε θέματα ενίσχυσης, οργάνωσης, λειτουργίας.

Μόνο ενωμένοι απέναντι σε αυτές τις συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να έχουμε έναν Άρη πρωταγωνιστή, που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Αυτός είναι ο στόχος μου από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Άρη και αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ, ώστε να έρθει η δικαίωση μέσα από διακρίσεις και τίτλους».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ