Κασσανδρώμενα 2023

Εικαστική έκθεση με έργα γλυπτικής και ζωγραφικής Κατερίνα Νικολάου Θανάσης Κυπαρίσσης Αθανάσιος Μπιτσιός από 25.8.23 έως 7.9.23

ΚΑΣΣΑΝΔΡΩΜΕΝΑ 2023

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ & ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΟΣ

Από 25/8/2023 – 7/9/2023

Καθημερινά 7:00 μ.μ-9:00 μ.μ

στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ” στην Κασσάνδρεια.

Η Κατερίνα Νικολάου, ο Θανάσης Κυπαρίσσης και ο Αθανάσιος Μπιτσιός συνεργάζονται καλλιτεχνικά και παρουσιάζουν από κοινού μία εικαστική έκθεση με έργα γλυπτικής και ζωγραφικής. Είναι και οι τρείς μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής και παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο. Τα έργα τους έχουν κοινό στοιχείο την ανθρώπινη μορφή μέσα από τον απόλυτο ρεαλισμό ως τον αφηρημένο εξπρεσιονισμό, από την αναπαραστατική τέχνη έως την αφαίρεση και τις νέες εκφάνσεις της εννοιολογικής τέχνης. Φιγούρες αναγνωρίσιμες, μοναχικές στο χώρο και σπάνια σε ολιγοπρόσωπες σκηνές, μέσα από τα έντονα χρώματά τους, στοχεύουν μέσω του εικαστικού διαλόγου να φέρουν σε άμεση επαφή εικαστικούς καλλιτέχνες και κοινό.

Μια εικαστική έκθεση που αξίζει να επισκεφθείτε!!!! Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες Κατερίνα Νικολάου, Θανάση Κυπαρίσση και Αθανάσιο Μπιτσιό που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.

Politistikos Syllogos Kassandras