Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα για το βιασμό της 12χρονης

Οι τρεις είχαν πάει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και τους αναγνώρισε η ανήλικη

Ακόμα τέσσερα πρόσωπα μπαίνουν στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα την 12χρονη από τον Κολωνό. Στο πλαίσιο της ανάκρισης και μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι στη ΓΑΔΑ εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται ότι είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Τους αναγνώρισε η 12χρονη και κατέθεσε ότι είχαν συναντηθεί Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής ,όπως και τον τετρατο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό την κατάθεση της 12χρονης η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Πηγή: iefimerida.gr