Κοντά σε μεγάλη μεταγραφή για την επίθεση ο Άρης – Πάει για τον Σάντι Μίνα

Οι κίτρινοι έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Θέλτα για τον Σάντι Μίνα και απομένει να πει το «ναι» και ο διεθνής Ισπανός επιθετικός

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής φαίνεται πως είναι ο Άρης, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως αποκαλύπτει η «AS», οι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Θέλτα για τον Σάντι Μίνα και απομένει να πει το «ναι» και ο διεθνής Ισπανός επιθετικός.

Αν οι τρεις πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, ο Γαλιθιάνος φορ θα συναντήσει ξανά τον Παπέ Σέικ Ντιοπ, ο οποίος προ ημερών ανακοινώθηκε από τον Άρη.

Ο Μίνα, που έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με τη Θέλτα, έχει τεθεί στο περιθώριο από το σύλλογο του Βίγκο. Μάλιστα, κατέφυγε στις αρχές της Ανδαλουσίας και το Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί.00:00PreviousPlayNext00:00 / 03:07UnmuteFullscreenCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Αν τελικά ο 26χρονος Σάντι Μίνα αποχωρήσει από το «Μπαλαΐδος» θα αφήσει παρακαταθήκη 163 εμφανίσεις, στις οποίες σημείωσε 42 γκολ – τα μισά εξ αυτών την τελευταία διετία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Θέλτα, προτού μετακομίσει στη Βαλένθια το καλοκαίρι του 2015 έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Τέσσερα χρόνια μετά, ωστόσο, επέστρεψε στο Βίγκο, έπειτα από 150 συμμετοχές με τις «νυχτερίδες» κι έχοντας πετύχει – επίσης – 42 γκολ!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ