Κοπή βασιλόπιτας Ι.Μ.ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2024 – Παράδοση ψηφιακού κόμβου

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πολυγύρου, η οποία βρίσκεται κάτω ακριβώς από την Εκκλησία, προσήλθαν σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ, ως και όλοι οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πολυγύρου…

“Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού μας Ναού, η οποία βρίσκεται κάτω ακριβώς από την Εκκλησία μας, προσήλθαν σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ.ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ, ως και όλοι οι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Στη σύναξη αυτή, αρχικά, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα των κληρικών και εν συνεχεία εξέφρασε τις πατρικές ευχές του προς τους ιερείς μας.

Ακόμη, καλωσόρισε τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Αλεξανδράκη, διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η παρουσία του π. Θεολόγου στο κέντρο της Μητροπόλεώς μας, τον Πολύγυρο, είχε ως στόχο να ενημερώσει τους ιερείς μας για προγράμματα επιμόρφωσης που διεκπεραιώνονται από το Ίδρυμα κατόπιν της συνεχούς μέριμνας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ. Μάλιστα, για την εκκίνηση αυτών των προγραμμάτων, τα οποία αποσκοπούν στην ψηφιοποίηση των ενοριών, δόθηκαν σε όλες τις ενορίες της Μητροπόλεώς μας μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτές. Έτσι, η Εκκλησία πανελλαδικά εκσυγχρονίζεται καθώς μπαίνει και αυτή στη νέα εποχή της τεχνολογίας, όπου με τα παρεχόμενα τεχνολογικά μέσα διευκολύνονται πολλές και απαραίτητες υποθέσεις των ενοριών μας”.