Κοπή βασιλόπιτας της εταιρείας Αρζουμανίδης ΑΕΒΤΕ

Η κοπή της βασιλόπιτας της εταιρείας Αρζουμανίδης ΑΕΒΤΕ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, σε κοσμικό κέντρο στην παραλία Νέων Πλαγίων, παρουσία των μελών της οικογένειας Αρζουμανίδη, των εργαζομένων στην επιχείρηση, των εκπροσώπων συνεργαζόμενων εμπορικών ομίλων και επιχειρήσεων καθώς και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων, ΜΜΕ και δημοσιογράφων.

Ο κ. Κώστας Αρζουμανίδης, ιδρυτής της εταιρείας, έκοψε τη βασιλόπιτα, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία αλλά και συνέχιση της ανοδικής πορείας της επιχείρησης επισημαίνοντας ότι: «όποιος δεν ξέρει το παρελθόν του, δε μπορεί να έχει μέλλον!». Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλουρί της βασιλόπιτας, «έπεσε» στην επιχείρηση, φέτος δε, είναι ιδιαίτερη η χρονιά, καθώς εορτάσθηκαν τα 45 χρόνια από την ίδρυση της, τη διαρκή πρόοδό της και τη μετεξέλιξή της. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα καταγράφει δυναμική πορεία στο χώρο της αυτοκίνησης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου οδηγού αλλά και των νέων δεδομένων που συνεχώς ανακύπτουν. Η προηγούμενη χρονιά ήταν σημαδιακή για την εταιρεία, καθώς τα ινία πέρασαν πλέον στον κ. Γιάννη Αρζουμανίδη, ο οποίος ανέλαβε να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.

 

«Το άρμα του Αχιλλέα στο νέο πρόεδρο»

Χαρακτηριστικό και συγκινητικό ήταν το σημείο, κατά το οποίο η κ. Θωμαή Αρζουμανίδου, παλαιότερο μέλος και μητέρα του ιδρυτή της εταιρείας, χάρισε στον εγγονό της Γιάννη, ένα ομοίωμα του άρματος του Αχιλλέα, που συμβολίζει τη δυναμική της εταιρείας αλλά και την ισχύ του αναβάτη σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής του δράσης αλλά και της προσωπικής και οικογενειακής του πορείας. Η κ. Θωμαή Αρζουμανίδου τόνισε ότι του παραδίδει την ιστορία των 45 ετών της εταιρείας και του ευχήθηκε να φανεί αντάξιος της τιμής, που του παρέχεται απλόχερα από την οικογένεια.

 

Ποιοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της VW, της Audi, της Skoda, της Mazda, της Ford, της VW Bank, των επιχειρηματικών ομίλων Βασιλάκη(ΕΛΤΡΕΚΚΑ, Aegean, SEAT, Hyundai, Kia κτλ), Σφακιανάκη(Fοrd, Suzuki, Opel κτλ), εκπρόσωπος του αμερικανικού πετρελαϊκού κολοσσού EXXON Mobil, εκπρόσωπος του ομίλου Βαρδινογιάννη, εκπρόσωπος της INTERAMERICAN και Any time και εκπρόσωποι των ρεκτιφιέ Μακεδονία. Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννης Κουφίδης, ο πρόεδρος του σωματείου βενζινοπωλών Χαλκιδικής κ. Φώτης Τσαρούχας, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής κ. Παύλος Γιαλαγκολίδης, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νέων Μουδανιών κ. Κορίνα Ζολλά, η κ. Εύη Καπετανοπούλου, διευθύντρια του περιοδικού Auto Τρίτη, ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ της Χαλκιδικής και μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων, κυρίως του ειδικού τύπου. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι πολλοί εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων επιχειρηματικών ομίλων ταξίδεψαν από την Αθήνα, αποκλειστικά για να τιμήσουν την εταιρεία Αρζουμανίδη και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη λαϊκή ορχήστρα του κοσμικού κέντρου.