Κορακάκη: «Θα είμαι «σνομπ» όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα»

Η Άννα Κορακάκη με ανάρτηση της εξέφρασε τα παράπονα της για την υποδοχή της μετά τον αγώνα στο Κάιρο

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο», αναφέρει σε ανάρτηση της η Άννα Κορακάκη στα κοινωνικά δίκτυα, για την επιστροφή της στην Ελλάδα, καθώς δεν υπήρχε κάποιο μέσο ενημέρωσης για να την υποδεχτεί στο αεροδρόμιο.

Η Άννα Κορακάκη διακρίθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα το 2024 στο Παρίσι. Ωστόσο δεν βρήκε την υποδοχή που περίμενε στο αεροδρόμιο, παρά μόνο πέντε ανθρώπους να την περιμένουν.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη:

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024».

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα.»