Κορωνοϊός: Νέο κρούσμα νοσηλεύεται Θεσσαλονίκη – Με ποιον ήρθε σε επαφή

Νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται ένας ηλικιωμένος από τη Δραγασιά Βοΐου ο οποίος έχει διαγνωστεί ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος άντρας εμφάνισε συμπτώματα το Σάββατο και επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Τσοτυλίου, από όπου, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, εστάλη στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου και του έγινε ο έλεγχος. 

Ο συγκεκριμένος άντρας νοσηλευόταν με πνευμονία από τις 8 Μαρτίου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και ενημέρωσε πως βρέθηκε σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα(επίσης από το ίδιο χωριό) γεγονός που αναστάτωσε τους γιατρούς οι οποίοι έλαβαν άμεσα δείγμα για εξέταση κορωνοϊού.

Ο ασθενής νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και τώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο “Πτολεμαίος”: “Πλέον στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, η διοίκηση σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις της, μιας και ο 78χρονος νοσηλεύτηκε σε θάλαμο της παθολογικής ως απλό περιστατικό και ήρθε σε επαφή με ασθενείς και ιατρικό προσωπικό”. 

Πληροφορίες: e-ptolemeos.gr