Κορυφαία πιτσαρία της Θεσσαλονίκης ανοίγει και στην Χαλκιδική!

Γνωρίσαμε τις γεύσεις του σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα στενά της πόλης, την Προξένου Κορομηλά. Ήρθε η ώρα να μας συστηθεί και στην Χαλκιδική σε ένα από τα ομορφότερα μπαλκόνια με θέα το απέραντο γαλάζιο!

Ο λόγος βέβαια για το “The Last Slice”! Η μικρή πιτσαρία της Θεσσαλονίκης που έδωσε άλλο νόημα στο street food της πόλης, «μεγαλώνει» και αποκτά 2ο κατάστημα στη Χαλκιδική, από σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου, σε έναν χώρο που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια ως εστιατόριο με επίκεντρο και πάλι την πίτσα, το The Pizza Bar.

Το concept παραμένει το ίδιο με τη Θεσσαλονίκη με μία διαφορά… αυτή τη φορά θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κομμάτι με θέα τη θάλασσα! Σε ένα μαγαζί που οι παρέες μπορούν να «εξερευνήσουν» μία από τις 20 διαφορετικές γεύσεις, το «The Last Slice Halkidiki» θα αποτελεί την πιο οικονομική λύση στη Χαλκιδική για αυτούς που θέλουν να γευτούν ποιοτικό street food ενώ παράλληλα θα ατενίζουν τον ορίζοντα!

Το «The Pizza Bar» λοιπόν αλλάζει και μεταμορφώνεται στο «The Last Slice Halkidiki» αποτελώντας ένα από τα πιο hot new entries στην Χαλκιδική!

Η λειτουργία του θα ξεκινά το απόγευμα και θα καταλήγει όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του μαγαζιού 3-4πμ τις καθημερινές ενώ τα Σαββατοκύριακα θα κλείνει στις 6πμ! Τυχεροί οι ξενύχτηδες της Καλλιθέας!

Η τοποθεσία του είναι μαγική! Για όσους γνωρίζατε το προηγούμενο μαγαζί καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοούμε. Όσοι έτυχε να μην το έχετε επισκεφθεί, μία βόλτα από εκεί και θα καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε… Θα το βρείτε στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής στην Πλατεία Αγίου Νικολάου πίσω ακριβώς από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου (στην κεντρική διασταύρωση της Καλλιθέας).

 

Ποιο είναι το The Last Slice

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε το «The Last Slice» πιστεύουμε ότι είναι να σας το πουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του μαγαζιού… Επομένως σας δημοσιεύουμε απευθείας από το site τους το τι ακριβώς είναι το «The Last Slice» ακριβώς όπως το περιγράφουν…

“Στο The Last Slice, κάθε κομμάτι πίτσας είναι το τελευταίο κομμάτι – το πιο νόστιμο, αυτό που λαχταράς να απολαύσεις απ’ την αρχή ως το τέλος. Το δημιουργήσαμε από την αγάπη μας για το καλό φαγητό. Αφοσιωθήκαμε στην τέχνη της ζύμης και αφιερώσαμε χρόνο, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για να πετύχουμε το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα. Πήραμε ένα παραδοσιακά ιταλικό προϊόν και το εξελίξαμε, ώστε να ανταποκρίνεται στις γευστικές επιθυμίες των Ελλήνων. Δουλεύουμε καθημερινά με γνώμονα την ποιότητα και με πολύ μεράκι, επιλέγοντας “τον δύσκολο δρόμο”, επιθυμώντας να προσφέρουμε σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία. Για εμάς, τους ανθρώπους του Last Slice, το χαμόγελο ικανοποίησης του κοινού είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Στο στενό της Προξένου Κορομηλά, οι παρέες που περιμένουν το δικό τους τελευταίο κομμάτι να βγει στο παράθυρο γιορτάζουν με τον δικό τους τρόπο το urban street food και μεταμορφώνουν την ατμόσφαιρα σε ένα υπαίθριο πάρτι.

Έλα και εσύ να ακούσεις τις ιστορίες μας, όσο αυτές ξετυλίγονται επάνω στο ζυμάρι που απλώνεται μπροστά σου με επιδέξια χέρια. Κάθε 7 λεπτά, ετοιμάζουμε για σένα μια καινούργια πίτσα. Διάλεξε αυτή που μιλάει στα δικά σου “θέλω”.

Καθώς η mozzarella λιώνει επάνω στο κομμάτι σου, τα υλικά παντρεύονται αρμονικά και ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους σε κάθε μπουκιά. Πάρε τον χρόνο σου, το τελευταίο κομμάτι δεν θέλει βιασύνες. Είναι ξεχωριστό. Σε σαγηνεύει με τη γεύση του και σε προκαλεί να το διεκδικήσεις. Θα μπορούσαν να δοθούν μάχες γι’ αυτό, μα θα υπάρξουν κι άλλα. Ακολούθησε τον δικό του ρυθμό και άφησε τις αισθήσεις σου να σε ταξιδέψουν.

Αυτό είναι το The Last Slice. Απόλαυσέ το.”