Κριτική από ΠΑΣΟΚ για τη νέα κυβέρνηση – «Καλή επιτυχία» από Ανδρέα Λοβέρδο

Καλή επιτυχία εύχεται στη νέα κυβέρνηση με ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος

Μέσω social media απευθύνθηκε στη νέα κυβέρνηση της ΝΔ, τη σύνθεση της οποίας ανακοίνωσε νωρίτερα ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε tweet του ο πρώην βουλευτής έγραψε: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας πάνω απ’ όλα». Την ίδια ώρα σε σχόλιό του για τη σύσταση του νέου υπουργικού συμβουλίου, το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ασκεί σκληρή κριτική.

«Η υποτιθέμενη επιτελικότητα αποτυπώθηκε στην επιλογή του Πρωθυπουργού να συγκροτήσει ένα πολυάριθμο κυβερνητικό σχήμα 63 Υπουργών και Υφυπουργών, ενώ το rotation, για το οποίο μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε στην εναλλαγή ρόλων της παρέας του Μαξίμου και γενικών γραμματέων της Κυβέρνησης», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, με την οποία αναδεικνύεται εκτός των άλλων η απόφαση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να αναπτύξει με το «καλημέρα» το σχέδιό της που αφορά την αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθήσει, εντός και εκτός βουλής.

«Παρά την ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας, που επιχειρεί συστηματικά η Νέα Δημοκρατία, οι ανισότητες, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, μια ανθεκτική βιώσιμη ελληνική ανάπτυξη με οφέλη για όλους, η διαφάνεια και η αξιοκρατία είναι αυτές ακριβώς οι ανάγκες που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα εκφράσει γνήσια με καθημερινό αγώνα», τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης δια της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.