Λουκέτο μπαίνει σε παράνομο κάμπινγκ στη Χαλκιδική

Τέλος μπαίνει σε παράνομο κάμπινγκ στη «Μεγάλη Άμμο» της Αμμουλιανής από τον Δήμο Αριστοτέλη, προκειμένου να καθαριστεί η συγκεκριμένη περιοχή και να δοθεί προς εκμετάλλευση, με βάση πάντα την προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αριστοτέλη «Μετά την διαπίστωση πληθώρα παραβάσεων από τον επιχειρηματία, ο Δήμος προχώρησε σε αγωγή και το δικαστήριο τον δικαίωσε». Ωστόσο, οι κατασκηνωτές της περιοχής προχώρησαν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου (μία υπόθεση που θα εκδικαστεί στις 8 Ιουνίου). Το παράνομο κάμπινγκ έχει ουσιαστικά πάψει τη λειτουργία και αυτό που απομένει είναι η απόφαση για ασφαλιστικά μέτρα από τους κατασκηνωτές.

Όπως αναφέρει ο Αργύρης Τσακνής, αντιδήμαρχος Αριστοτέλη, «Προέκυψε πως πρόκειται για παράνομο κάμπινγκ καθώς έχει αφαιρεθεί η άδεια από τον ΕΟΤ από το 2002. Έχουμε αποβάλει διοικητικά τον κύριο αυτόν. Οι κατασκηνωτές μας έκαναν ασφαλιστικά μέτρα και κρατούν δέσμια μία περιοχή στο Δήμο Αριστοτέλη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να καθαρίσει η περιοχή».