Με καθυστέρηση προσγειώθηκε πτήση με 90 Έλληνες από το Ισραήλ

«Ευχαριστώ» από τους ταξιδιώτες στο υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο οργάνωσε την πτήση επαναπατρισμού

Συνεχίζονται οι πτήσεις επαναπατρισμού από το Ισραήλ για την Ελλάδα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησαν επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα που διοργάνωσε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών.

«Η πτήση είχε οργανωθεί από το υπουργείο Εξωτερικών. Όλα ήταν οργανωμένα εκεί. Μας περίμεναν και μας πέρασαν από τον έλεγχο. Όλα ήταν καλά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα» ανέφερε ένας Έλληνας που ζει μόνιμα στην Ιερουσαλήμ και ήταν ένας από τους 90 ομοεθνείς μας που ταξίδεψαν από το Τελ Αβιβ. Ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ, δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Στο αεροδρόμιο στα Σπάτα βρίσκονταν και συγγενείς τους οι οποίοι, με αγωνία, περίμεναν τους ανθρώπους τους να βγουν από την πύλη των αφίξεων για να τους αγκαλιάσουν.

«Περιμένω τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Είναι δύσκολη η κατάσταση» είπε εμφανώς συγκινημένη μια κυρία γιατί η οικογένεια της κατάφερε να φύγει με ασφάλεια από το Ισραήλ που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Πηγή: ertnews.gr