Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση “ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ-ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΜΟΥ”

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου αναφέρει τα παρακάτω:

“Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι άλλη μια πολύ ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογός μας με κατάμεστη την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Πολυγύρου,σε συνεργασία με την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “Νεφροξένια Χαλκιδικής”.

Στόχος μας η ενημέρωση όλων μας από τους εξαιρετικούς καλεσμένους μας για την σπουδαιότητα της πρόληψης και προαγωγής της υγείας των νεφρών,την έγκαιρη διάγνωση και την σωστή θεραπεία.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Διευθύντρια Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής κυρία ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ,τον Νεφρολόγο Υπεύθυνο της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “Νεφροξένια Χαλκιδικής”κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ,την Νεφρολόγο Επιμελήτρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής κυρία ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ και τέλος την Νεφρολόγο Επιμελήτρια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής κυρία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας ώστε να διεξαχθεί αυτή παρουσίαση με θέμα:ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ-ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΜΟΥ.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Χαλκιδικής κύριο ΜΑΚΗ ΜΕΛΑΝΔΙΝΟ για την τόσο ωραία συνεργασία μας.

Και τέλος να ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς πάρα πολύ που στηρίζετε τις δράσεις του συλλόγου μας και κάθε φορά μας γεμίζετε δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας που το κάνουμε πάντα με αγάπη και μεράκι όλες μαζί μια

παρέα”.