Μεγάλο διεθνές βραβείο για ξενοδοχείο στη Χαλκιδική

Σε μια λαμπερή τελετή η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB στο “Sheraton Grand Hotel Esplanade Berlin”, τιμώντας την αριστεία στον τομέα του Τουρισμού, με παρόντες περισσότερους από 400 προσκεκλημένους απ’ όλο τον κόσμο, το Sani Dunes διακρίθηκε στα *Connoisseur Circle Hospitality Awards κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου Hospitality Design Hotel.

Μεταξύ πολλών ισχυρών υποψηφιοτήτων προτεινόμενων από μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΜΜΕ, ταξιδιώτες και επαγγελματίες του κλάδου, η 16μελής κριτική επιτροπή του Independent Travel Board Connoisseur απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας τις μοναδικές και ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές που παρέχει στις φιλοξενούμενους που το επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Η αναγνώριση του Sani Resort σε αυτά τα βραβεία  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προβάλλει παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού, καταφέρνοντας να πείσει την πιο απαιτητική κατηγορία τουριστών να επισκεφθούν το Sani Resort και να ζήσουν τις μοναδικές εμπειρίες που τους προσφέρει.

Η Αρχιτεκτονική Μελέτη, το Ιnterior Design καθώς και η Eπίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.

*Το Connoisseur Circle είναι ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά έντυπα στη Γερμανία.