Μητσιάς, Μποφίλιου και ΚΟΘ στο Sani Festival

Λ.Β

Τρεις ακόμη συναυλίες περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα του Sani Festival. Και είναι αφιερωμένες σε έλληνες δημιουργούς και μουσικούς.

Συγκεκριμένα ο πολυαγαπημένος Μανώλης Μητσιάς, θα ανεβεί ξανά στον Λόφο της Σάνης, το Σάββατο 5 Αυγούστου, για να γιορτάσει μαζί μας την 25η επέτειο του Sani Festival.

Για 4η φορά το Sani Festival προσκαλεί τον σπουδαίο και αγαπημένο ερμηνευτή με τη δωρική φωνή και καταγωγή από την Χαλκιδική, σε μια συναυλία ειδική παραγωγή για το Sani Festival αφιερωμένη στον ίδιο και τα μεγάλα του τραγούδια.

Στις 13/8 θα είναι η σειρά της Νατάσσας Μποφίλιου να τραγουδήσει δίνοντας μια συναυλία στην ενότητα Greek Variations του Sani Festival. Στην εμφάνισή της θα παρουσιάσει το 5ο της δίσκο, «Βαβέλ ΙΙ», για το πιστό κοινό της, στον δίσκο υπάρχουν μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες τους στιγμές από το παρελθόν.

Και το εορταστικό πρόγραμμα του 25ου Sani Festival, ολοκληρώνεται με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.), μια από τις πιο σημαντικές ορχήστρες της χώρας και των Βαλκανίων υπό τη διεύθυνση ου αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου σε ένα αφιέρωμα στην αλησμόνητη Μαρία Κάλλας, που ερμηνεύουν η υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος, το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Είσοδος: 20€, Είσοδος αριθμημένης θέσης: 30€. Προπώληση μέχρι δύο εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας: online μέσω της ιστοσελίδας sanifestival.gr, της πλατφόρμας tickethour.com, με χρέωση πιστωτικής κάρτας, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της tickethour.com (+30 210 8938 111 / 09:00-21:00 καθημερινές και Σαββατοκύριακο), δια ζώσης από Θεσσσαλονίκη στα Stereodisk (Αριστοτέλους 4, Τ: 2310 262912), Κωνσταντινίδης Book & Style (Μητροπόλεως 92, Τ: 2310256173), στη Χαλκιδική στα ξενοδοχεία του SANI RESORT και στο K-Books στη SANI MARINA, Τ: 23740 99400. Επίσης εισιτήρια προπωλούνται σε όλο το συνεργαζόμενο της tickethour.com δίκτυο καταστημάτων Γερμανός σε όλη την Ελλάδα (με επιπλέον χρέωση 1€).