Ναδάλ: Θα επιστρέψω στα γήπεδα, έχω ενθουσιασμό για αυτό

Ο Ισπανός θρύλος του τένις ξεκαθάρισε πως δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει το 2024 και πάλι στους αγώνες.

Από τις 18 Ιανουαρίου του 2023 μέχρι και σήμερα, ο Ράφαελ Ναδάλ απουσιάζει από τους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό στο αριστερό του πόδι. Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος, πάντως, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, ξεκαθαρίζοντας πως δουλεύει πολύ σκληρά για αυτή.

Σε συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη αναφέρθηκε στην πορεία της επιστροφής του, χωρίς να μπορεί να δώσει έναν συγκεκριμένο ορίζοντα για το come back.

 «Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στο να είσαι παίκτης υψηλού επιπέδου. Αλλά, αν δεν είχα την πεποίθηση ότι προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός, μάλλον δεν θα έκανα όλα όσα έκανα τους τελευταίους μήνες και δεν θα συνέχιζα να καταβάλλω όλη την προσπάθεια που χρειάζεται στην ηλικία μου για να ανταγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο. Η καριέρα μου ήταν πολύ μεγάλη και δεν αρνούμαι ότι τα χρόνια με βαραίνουν» είπε αρχικά και συνέχισε:

 «Κάποια μέρα θα ξαναπαίξω τένις, δεν μπορώ ακόμα να πω πού θα γίνει η επιστροφή μου και πότε θα γίνει, αλλά είμαι ευχαριστημένος με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον, αλλά στο τέλος όταν συμβεί ή όταν ξέρω σίγουρα πότε θα επιστρέψω, θα το πω. Όταν μάθω τι θα κάνω, θα είμαι ο πρώτος που θα σας πω κάτι σίγουρο για αυτό».

naftemporiki.gr