ΝΔ: Παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών από τον Κ. Μητσοτάκη

Μήνυμα εκλογικής νίκης εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση των 42 «γαλάζιων» υποψήφιων ευρωβουλευτών.

«Στις 26 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη, μετά από τέσσερα χρόνια, με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψήφιους» τόνισε, μεταξύ άλλων, από το βήμα της σχετικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Κάνοντας ευθεία αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι «η Ν.Δ. ήταν η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη και ήταν η παράταξη που πριν από τέσσερα χρόνια κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη».

Εξέφρασε δε, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η Ευρώπη απειλείται σήμερα από τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του εθνικισμού, σημειώνοντας με νόημα ότι ο λαϊκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο της άκρας δεξιάς.

«Θέλουμε μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ε.Ε.» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο, ενώ εκτίμησε ότι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα είναι ο νικητής των προσεχών ευρωπαϊκών εκλογών.

«Η μεγάλη μάχη είναι για τη φανέλα, όπως είπε και ο Βαγγέλης (σ.σ. Μεϊμαράκης), είναι για τη ΝΔ, γιατί το βράδυ της 26ης Μαΐου το μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ξεκάθαρο» έσπευσε να συμπληρώσει.

«Μετά από τέσσερα χρόνια χαμένων ευκαιριών, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, μην παραλείποντας να αναφέρει ότι «η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματα για τους πολιτικούς μας αντιπάλους».