«Νέα» Τούμπα: Εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Το θέμα τέθηκε ως εκτός ημερησίας στις συσκέψεις που είχε την Τρίτη ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ ήταν ένα από αυτά που συζητήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των οργανισμών που υπάγονται στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα ήρθε ως εκτός ημερησίας, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε την περασμένη Δευτέρα συνάντηση με το Ιβάν Σαββίδη στην Αθήνα στη διάρκεια της οποία συζητήθηκε και η νέα Τούμπα. 

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΜΑΘ χθες ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, δόθηκαν όλες οι οδηγίες έτσι ώστε να επισπευσθεί όσο περισσότερο γίνεται η ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο του TyposThes. με τις δηλώσεις του κ. Καράογλου

Στ. Πέτσας: Το έργο θα γίνει

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας για το θέμα στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 τόνισε ότι «ο Δικέφαλος δεν θέλει κλουβί για να μείνει μέσα, θέλει γήπεδο για να ανοίξει τα φτερά του».

Επομένως, κατά τον κ. Πέτσα, «το γήπεδο θα προχωρήσει, αυτή είναι η συμφωνία». Όπως είπε ο Δήμος έχει αναλάβει να δει τα θέματα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενώ αποφασίστηκε η αρμόδια επιτροπή που ασχολείται με τα τεχνικά ζητήματα να συναντηθεί με τον αρμόδιο Υφυπουργό, τον κ. Οικονόμου, σε μια ξεχωριστή σύσκεψη για να δρομολογηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες του έργου. «Το έργο θα γίνει. Είναι σαφής δέσμευση, επιτρέψτε μου να επιφυλαχθώ για το χρονοδιάγραμμα μέχρι να γίνει η σύσκεψη με τον κ. Οικονόμου», πρόσθεσε ο ίδιος.

typosthes.gr