Νέες πτήσεις τσάρτερ από Γερμανία προς τη Θεσσαλονίκη με στόχο την Χαλκιδική

Η εταιρία Schauinsland-Reisen, η οποία ήδη από το 2017 είναι ο Νο 1 γερμανικός οργανισμός ταξιδιών στην Χαλκιδική, από το καλοκαίρι 2018, επεκτείνει περαιτέρω το πρόγραμμα της στην περιοχή. Ανακοίνωσε ότι μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρεία, στην οποία συμμετέχει με 50%, θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Berlin-Tegel προς την Θεσσαλονίκη,  μεταφέροντας  παραθεριστές.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία: Η Ελλάδα με 29% αύξηση είναι στους νικητές της σαιζόν. Στην Χαλκιδική, η Schauinsland Reisen είναι ήδη  ο πιο σημαντικός γερμανικός οργανισμός ταξιδιών, και για να παραμείνει έτσι και το 2018 επεκτείνουμε περαιτέρω το πρόγραμμα μας.

Η Sundair, μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland με 50%, από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Berlin-Tegel προς την Θεσσαλονίκη,  μεταφέροντας  παραθεριστές.

Σχετικά με το θέμα η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής ανακοίνωσε:

“Μετά από 15 χρόνια ο προορισμός μπαίνει ξανά στο χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά, με τη νέα αεροπορική εταιρία SUNDAIR και τη βοήθεια του γκρούπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe (www.mtsglobe.com): πρώτη πόλη το Βερολίνο με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, αρωγός της Schauinsland-Reisen μέσω σημαντικών συμφωνιών των μελών της για το 2018-2019, δείχνει το δρόμο με εξωστρέφεια, με συνέργειες (μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής) και με πρωταγωνιστικό ρόλο τις επενδύσεις για την επόμενη διετία.

Περιμένουμε το ίδιο να πράξει η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους: φράγμα Χαβρία,  οδικά δίκτυα Σιθωνίας και Θεσσαλονίκης-Αγίου Όρους, ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, πλήρη απόδοση των ανταποδοτικών τελών.

Στόχος είναι η επιμήκυνση της σαιζόν, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για όλους!”

Σημειώνεται ότι η Schauinsland-reisen κατατάσσεται, τόσο πανευρωπαϊκά, όσο και στη Γερμανία, στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Στη γερμανική αγορά κατατάσσεται στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών.

Σήμερα αυτή η μεσαία εταιρία (για τα γερμανικά δεδομένα) και μη εξαρτώμενη από πολυεθνικές με έδρα το Duisburg, προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς – εγγύς και μακρινούς – με άνω των 1.100.000 πελατών (στην Ελλάδα ξεπερνά τούς 200.000) και η τάση είναι αυξανόμενη. Η Schauinslandreisen έχει μια σχεδόν 100ετη επιχειρηματική ιστορία.