Νεκροί δύο άνδρες σε παραλίες σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Σε Αμμουλιανή και Επανομή – Ο ηλικιωμένος άνδρας στην Επανομή είχε αρχικά επανέλθει μετά από ΚΑΡΠΑ

Δύο τραγικά περιστατικά με θανάτους δύο ανδρών σε παραλίες σημειώθηκαν σήμερα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη. 

Το μεσημέρι ένας 80χρονος άνδρας εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή “Ν. Αμμουλιανής” Χαλκιδικής χωρίς τις αισθήσεις του.

Εξάλλου το πρωί ένας άνδρας βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε θαλάσσια περιοχή στο Αγγελαδάρικο Επανομής. Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το λιμενικό στις δύο ανακοινώσεις του για τις παραπάνω περιπτώσεις αναφέρει τα εξής: 

“Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης για ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στην θαλάσσια περιοχή “Ν. Αμμουλιανής” Χαλκιδικής.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα όπου διαπίστωσε πως επρόκειτο για 80χρονο ημεδαπό. Ο ανωτέρω ανασύρθηκε από τη θάλασσα και διαπιστώθηκε από ιατρό Ν. Αμμουλιανής ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης”.

Σχετικά με τον θάνατο λουόμενου στην Επανομή:

“Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας για περιστατικό ανάσυρσης άνδρα, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τη θάλασσα στη περιοχή “ΑΓΕΛΑΔΑΡΙΚΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ”.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα όπου διαπίστωσε πως επρόκειτο για 80χρονο ημεδαπό. Αρχικά, ο ανωτέρω δέχτηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από τον Ιατρό του ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Iπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης”.