Ο Απ. Πάνας επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας

Το κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτειας επισκέφθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ. Απόστολος Πάνας. Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσαν τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα.

Ο κος Πάνας συναντήθηκε με το Διευθυντή του Κέντρου, Νίκο Καραμίτσο. Όπως επισημάνθηκε από τον κο Καραμίτσο, η έλλειψη επαρκούς χρηματοδότησης έχει ως αποτέλεσμα την υποστελέχωση του Κέντρου και την αδυναμία του υπάρχοντος προσωπικού να καλύψει τις ανάγκες του οργανογράμματος. Επιπλέον, λόγω έλλειψης οικονομικής υποστήριξης, το κτήριο του Κέντρου Υγείας δεν συντηρείται σωστά.

Τέλος, όπως σημείωσε ο κος Καραμίτσος, οι ανάγκες και οι ελλείψεις πολλαπλασιάζονται κατά τη θερινή περίοδο λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στην περιοχή.

Ο βουλευτής, κατόπιν της ολοκλήρωσης της συνάντησης, δήλωσε: ”Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Το Κέντρο Υγείας Νέας Καλλικράτειας επιτελεί σπουδαίο έργο και οφείλουμε να συνδράμουμε σε αυτό με κάθε δυνατό τρόπο, ενισχύοντάς το με ανθρώπινο δυναμικό και βελτιώνοντας την υλικοτεχνική υποδομή του. Η υγεία αποτελεί προτεραιότητα όλων μας και πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή των πολιτικών πρωτοβουλιών.”