Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής στο Δημαρχείο Κασσάνδρας

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής κ. Θεόδωρος Ρούμκος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 τη Δήμαρχο Κασσάνδρας κ. Αναστασία Χαλκιά, με την ευκαιρία την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο καλωσόρισμα της η Δήμαρχος ευχαρίστησε το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την επίσκεψη του στο Δημαρχείο και του ευχήθηκε να έχει υγεία και δύναμη ώστε να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση που το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και η Ελληνική πολιτεία του εμπιστεύτηκαν.

Η κυρία Χαλκιά διαβεβαίωσε τον κ. Ρούμκο ότι ο Δήμος Κασσάνδρας θα σταθεί αρωγός σ αυτή του την προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα για την κοινωνία του τόπου μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής δήλωσε στη κυρία Δήμαρχο την πρόθεσή του να σταθεί από τη θέση του κοντά στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και να συνεχίσει την άριστη συνεργασία της τοπικής Αστυνομίας με όλους τους φορείς, έχοντας ως στόχο την προάσπιση της ασφάλειας και της ευημερίας της κοινωνίας μας.

www.halkidikinews.gr