Ο Δήμαρχος Πολυγύρου αγόρασε 2000 μάσκες για το Γ.Ν Χαλκιδικής

Η κίνηση του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, αφορά τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Δήμαρχος σε προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο:

Δωρεά Ιατρικού Υλικού- Αιμοδοσία.

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Πιστεύοντας ότι πρέπει να λειτουργήσω τοπικά κι όχι κεντρικά, διότι έτσι μου επιβάλλει το καθήκον και η συνείδησή μου απέναντι στους Χαλκιδικιώτες και το Δήμο μου , προχώρησα με προσωπική μου δαπάνη, κοινώς τα πλήρωσα από την τσέπη μου, στην αγορά 2.000 μασκών πολλαπλών χρήσεων, για τις αυξημένες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής. Κατανοώ τις ανάγκες όλης της χώρας αλλά θα μου επιτρέψετε να προσπαθήσω να θωρακισθεί κατ αρχήν ο τόπος μου. Προέχει η Χαλκιδική και ο Δήμος Πολυγύρου.

Επίσης στις 14 και 15 Απριλίου θα διεξαχθεί η αιμοδοσία του Δήμου Πολυγύρου, στις αίθουσες του Γυμνασίου Πολυγύρου. Σας προσκαλώ λοιπόν και σας παρακαλώ να δώσετε όλοι δυναμικό παρόν. Η ανάγκη για αίμα είναι πολύ μεγάλη και διαρκής.

Δεν μας δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσουμε τη ζωή κάποιου συνανθρώπου μας, αλλά αυτό ακριβώς κάνουμε κάθε φορά που δίνουμε αίμα. Τώρα περισσότερο από ποτέ. Σε λίγο καιρό, όταν θα τα έχουμε αφήσει όλα αυτά πίσω μας, το μόνο βέβαιο είναι, ότι θα έχει αναδυθεί ο ανθρωπισμός της ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης και της ευθύνης.

Να είμαστε όλοι καλά και..όλοι μαζί.

Συνεχίζουμε…