Όμιλος Sani/Ikos: Δωρεά 150.000 ευρώ στα γενικά νοσοκομεία Πολυγύρου Χαλκιδικής, Κέρκυρας και Κω

Θέλοντας να στηρίξει ενεργά τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος Sani/Ikos προχώρησε στη δωρεά αξίας 150.000 ευρώ ιατρικού εξοπλισμού ΜΕΘ στα Γενικά Νοσοκομεία Πολυγύρου Χαλκιδικής, Κέρκυρας και Κω.

 «Απέναντι σε αυτήν την πρόκληση, είμαστε όλοι σύμμαχοι», δήλωσε η Διευθύντρια Αειφόρου Ανάπτυξης του Ομίλου, κα Ελένη Ανδρεάδη.

 «Το ιατρικό μας σύστημα αξίζει την αμέριστη προσοχή, προστασία και υποστήριξη όλων μας. Το ”μαζί” δεν είχε ποτέ μεγαλύτερη σημασία από τώρα που οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε δοκιμάζουν σίγουρα τις αντοχές αλλά και την επιμέρους ευθύνη της κάθε επιχείρησης απέναντι στην κοινωνία. Ένας από τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας μας είναι η υποστήριξη των κοινωνικών δομών και γι’ αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους αρμόδιους φορείς ώστε να επικεντρώνουμε τις δυνάμεις μας εκεί όπου θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί, σήμερα και στο μέλλον. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και κινούμαστε άμεσα, εφαρμόζοντας επιμελώς κάθε οδηγία και σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Πιστεύουμε ότι η έγκαιρη πρόληψη, η στενή συνεργασία και η συνεχής ενημέρωση θα συνδράμουν σημαντικά ώστε η κατάσταση θα εξομαλυνθεί το συντομότερο δυνατό», προσέθεσε.