«Ωραία πρόκληση τα προκριματικά στα τέλη Ιουλίου με Ολυμπιακό» δήλωσε ο Χάσι που έρχεται και υπογράφει

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μπέσνικ Χάσι, με δηλώσεις του στη βελγική ιστοσελίδα «hln.be». «Θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου, με τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (6/6) στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του στους «ερυθρόλευκους».

Ο 45χρονος προπονητής αποκάλυψε: «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, μου είπε δύο λόγους, για τους οποίους θα ήθελε να αναλάβω τον Ολυμπιακό», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπέσνικ Χάσι, όπου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπάθησε να τον πείσει να αναλάβει την Νότινγκαμ Φόρεστ την περασμένη σεζόν».

Ο Μπέσνικ Χάσι συνέχισε: «Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του CL), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “hln.be”, ο Μπέσνικ Χάσι θα φέρει μαζί του στην ομάδα του Πειραιά τρεις δικούς του συνεργάτες, με τον έναν να είναι ο Μπαρτ Μέερτ.

in.gr