ΠΑΟΚ: Έρευνα για τη Νέα Τούμπα – Η ΠΑΕ δίνει το λόγο στον κόσμο

Έρευνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας

Το project της Νέας Τούμπας βρίσκεται στα σκαριά και ο ΠΑΟΚ απευθύνει το λόγο στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να απαντήσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο που θα εξυπηρετήσει στη μελέτη του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου.

Η συγκεκριμένη έρευνα είναι σημαντική για τους ανθρώπους του Δικεφάλου ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη καθώς όπως σημειώνουν: Οι απαντήσεις σας σ’ αυτή την πρώτη έρευνα, αλλά και στη δεύτερη που θ’ ακολουθήσει στο προσεχές διάστημα θα μας βοηθήσουν να συμπληρώσουμε τ’ απαραίτητα δεδομένα της κυκλοφοριακής μελέτης του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η Τούμπα είναι το σπίτι μας. Το μέρος που έχουμε βιώσει ορισμένες από τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μας, ο προορισμός που μάθαμε από παιδιά. Η Νέα Τούμπα είναι το μέλλον μας. Το μέρος που θέλουμε να υλοποιηθούν τα μεγαλύτερα όνειρά μας, ο προορισμός των δικών μας παιδιών. Των επόμενων γενιών.

Για να γίνει η Νέα Τούμπα λειτουργική σε όλους τους τομείς και τις λεπτομέρειες που μπορούν να διευκολύνουν εσάς, τους επισκέπτες της, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη. Στο πλαίσιο της προεργασίας για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι κυκλοφοριακές ανάγκες παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ακολουθήστε το link και λάβετε μέρος στην έρευνα που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τις συνήθειες μετακίνησής σας και θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να βρεθείτε στη Νέα Τούμπα.

Για να μπείτε να απαντήσετε πατήστε εδώ

Πηγή: sdna