ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου στους παίκτες – «Μένουν 7-10 μέρες, ένας τίτλος, παλέψτε» 

Η ομιλία του Ρουμάνου προπονητή προς τους παίκτες για το κλείσιμο της χρονιάς

Το καμπανάκι στους παίκτες του ΠΑΟΚ για το κλείσιμο της χρονιάς, χτύπησε ο προπονητής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σε ομιλία του στα αποδυτήρια τόνισε πως απομένουν 7 με 10 μέρες για δεύτερη θέση και Κύπελλο και τους κάλεσε να παλέψουν.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα στιγμιότυπο από την ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος υπενθύμισε σε όλους πως πριν από ένα μήνα, στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ άπαντες τους χειροκροτούσαν, κάνοντας σαφές πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Και σε αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία, οφείλουν να παλέψουν! Υπάρχει η δεύτερη θέση και ένα τρόπαιο στο τραπέζι, τα οποία αν εξασφαλιστούν, «στο τέλος θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Παλέψτε».

Όπως τόνισε: «Μην ξεχνάτε ότι λιγότερο από ένα μήνα πριν, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, παρότι αποκλειστήκαμε, όλο το στάδιο μας χειροκροτούσε και μας έδινε συγχαρητήρια. Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως, πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε αυτές τις 7-10 ημέρες. Έχουμε ακόμα να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση κι έχουμε και το Κύπελλο. Είναι ένας τίτλος. Και να θυμάστε αυτό που σας λέω. Στο τέλος θα είναι μία από τις καλύτερες τέσσερις σεζόν στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα».