ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα Μάλγαρα για τον τελικό

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση την οποία δημοσιοποίησε στο σάιτ του συλλόγου, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, για το οδικό ταξίδι με προορισμό την Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκο το Σάββατο 21 Μαΐου. 

Αναφέρεται στην ανακοίνωση η ώρα συγκέντρωσης των φίλων της ομάδας στα Μάλγαρα και η ώρα συνάντησης στις Αφίδνες, πριν φθάσουν στο ΟΑΚΑ.

 Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

«Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως οι θύρες στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:00. Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει μαζί του το εισιτήριο του αγώνα και ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας τόσο κατά την προσέγγιση, όσο και κατά την είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα λεωφορεία θα συγκεντρωθούν στο σταθμό διοδίων στα Μάλγαρα, ώστε να ταξιδέψουν με την απαραίτητη αστυνομική συνοδεία για την Αθήνα. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από τις 04:00, ώστε να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στους εκδρομείς. Το σημείο συνάντησης των λεωφορείων θα είναι στο σταθμό διοδίων στις Αφίδνες στις 15:00. Από εκεί τα λεωφορεία θα αναχωρούν σε γκρουπ και συνοδεία της αστυνομίας θα φτάνουν στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να προσεγγίσουν το ΟΑΚΑ από την πλευρά της οδού Κηφισίας Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του αγώνα απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων και συσκευών λέιζερ».