Παρόν το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στα Χανιά

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στα Χανιά της Κρήτης, η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Παράλληλα με την πορεία των εργασιών της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων, διεξάγονταν στις 2 & 3 Νοεμβρίου και το «2ο Chania Business Forum»,  θέμα του οποίου ήταν «Γη, Προορισμός, Πολιτισμός», με συμμετοχή διακεκριμένων εισηγητών.

Τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την επιμελητηριακή κοινότητα και οι λύσεις που πρέπει να προωθηθούν συζητήθηκαν αναλυτικά κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος .

Κοινή διαπίστωση των προέδρων των επιμελητηρίων που συμμετείχαν στις εργασίες της  ΓΣ, ήταν ότι έχει πλέον δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα στην αγορά, η οποία μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αρχίζει ξανά να αισιοδοξεί .

Από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Κουφίδης Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του κος Χούτας Στέλιος, ο κος Αρζουμανίδης Γιάννης, ως εκπρόσωπος του επιμελητηρίου στην ΚΕΕΕ, καθώς και οι διοικητικοί προϊστάμενοι των τμημάτων του επιμελητηρίου.