Παρουσία του μέλους Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής του Νικήτα Μαρτυγάκη στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γονέων Αμμουλιανής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Αμμουλιανής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Νικήτας Μαρτυγάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές του για μια δημιουργική και ευημερούσα χρονιά για τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους της κοινότητας.
Ο κ. Μαρτυγάκης, με την παρουσία του, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ τοπικών φορέων και εκπαιδευτικών κοινοτήτων για την υποστήριξη των παιδιών και της εκπαίδευσης στην περιοχή της Χαλκιδικής. Στην ομιλία του, αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη ενίσχυσης των πρωτοβουλιών που αφορούν την εκπαίδευση και την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών, ενώ εξέφρασε την ετοιμότητα του Επιμελητηρίου να συμβάλλει σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, με τους γονείς, τους δασκάλους και τους μαθητές να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ η κοπή της πίτας προσέφερε στιγμές χαράς και αισιοδοξίας για την πορεία του Συλλόγου το 2025.
