Περιοδεία Δ.Ε.Ε.Π. Χαλκιδικής – ΔΗΜ. ΤΟ Κασσάνδρας

Με επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη περιοδεία της ΔΗΜΤΟ Κασσάνδρας με την υποστήριξη της ΔΕΕΠ Χαλκιδικής την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023. Η κοινή αντιπροσωπεία ΔΕΕΠ-ΔΗΜΤΟ στελεχώθηκε από τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Ιωάννη Αρζουμανίδη , το γενικό γραμματέα ΔΕΕΠ Θεόδωρο Νικολαϊδη , τον υπεύθυνο παραγωγικών φορέων Μουστάκα Δημήτριο, τον υπεύθυνο τομέα υγείας Μαλακούδη Ελευθέριο, τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Τσερκεζίδη Νικόλαο, τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Κασσάνδρας Δημήτριο Παπανικολάου, τον αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Γλύκο, τη γραμματέα Ανδριάννα Παπανικολάου, τα μέλη Δ.Σ. Μόσχος Παναγιώτης και Λεωνίδας Παπαβασιλείου.

Η κοινή αντιπροσωπεία ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης με επίσκεψη στη δομή του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας. Μας υποδέχτηκε κάνοντας την απαραίτητη ενημέρωση ο διευθυντής Κουτογλίδης Στυλιανός και οι αρχιφύλακες Δημήτριος Νταλιάνης και Δημήτριος Μηνάς. Κατά την ξενάγηση μαζί με τον αντιπρόεδρο ΔΑΚΕ-ΣΥ Δομουζόγλου Κώστα, φρόντισαν για την ασφάλεια των μετακινήσεων εντός των εγκαταστάσεων και έδειξαν διαδραστικά τις καθημερινές συνθήκες κράτησης καθώς και τις δυνατότητες του καταστήματος με τα επί μέρους παραρτήματα (ζωικής παραγωγής, τυροκομίας, καλλιέργεια γης, ΔΙΕΚ Κασσάνδρας).

Στη συνέχεια έγιναν επισκέψεις σε βετεράνους και νέους υποστηρικτές του κόμματος στην Κασσανδρεία και στο Πολύχρονο διαδίδοντας το μήνυμα των εκλογών και συγκεντρώνοντας εκλογικούς αντιπροσώπους. Αποκορύφωμα της περιοδείας η βραδινή συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας έπειτα από παραχώρηση του προέδρου Βασίλη Αβραμίδη. Με την παρουσία τους τίμησαν ο π.βουλευτής Ευθύμιος Καρανάσιος , ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και μέλος πολιτικής επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Τάσιος , ο διοικητής του νοσοκομείου Πολυγύρου Κωνσταντίνος Δεδελούδης , το μέλος πολιτικής επιτροπής Κωνσταντίνος Φωτίου , ο υπ.οργανωτικού Γεώργιος Τσιουπλάκης , ο ο τ.δήμαρχος Κώστας Παπαγίαννης , ο π.αντιδήμαρχος Στακινός Βασίλειος , η σύμβουλος εκπαίδευσης δασκάλων Ζαφειρούλα Μυλωνά , αιρετοί και απλοί πολίτες. Όλοι οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα στην Κασσάνδρα και πρότειναν λύσεις σχετικά με την εκλογική ετοιμότητα του δήμου. Στο τέλος όλοι ενωμένοι συμφώνησαν να δώσουν μάχη για τη μεγάλη γαλάζια παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.