Πιστεύει στην πρόκριση ο Παντελίδης παρά το 3-0: Ο Άρης μπορεί

Πήρε πάνω του την ευθύνη για την ήττα ο τεχνικός των κιτρίνων

Την ευθύνη για την ήττα του Άρη με 3-0 απέναντι στη Μόλντε ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε ότι κομβικό σημείο ήταν η αποβολή του Φραν Βέλεθ και πως ο Άρης μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης και να πάρει την πρόκριση.

Για το παιχνίδι: «Η παρουσία μας ήταν γενικά καλή εκτός από τις δύο στιγμές. Τα λάθη είναι από αυτά που δεν περιμένεις να δεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε διάθεση να πετύχουμε τέρμα, θεωρώ με τον τρόπο που μπήκαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά ήρθε η αποβολή και μας σκότωσε εντελώς.

Δεν μας πήγε τίποτα καλά. Αυτός που πρέπει αν σηκώνει το βάρος είμαι εγώ. Δεν θα τα παρατήσουμε τον επαναληπτικό».

Για το αν μπορεί να πάρει την πρόκριση η ομάδα του: «Ασφαλώς. Ο Άρης μπορεί».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα από τη Μόλντε: «Το ματς από το 60-65’ και μετά αλλάζει, δεν είναι τόσο πιεστική. Αλλά δεν είχαμε 11 ποδοσφαιριστές να το εκμεταλλευτούμε και να πιέσουμε. Αυτό περίμενα να δω από αυτούς, αλλά δεν περίμενα να δω αυτά από εμάς».

Για το ποιος φταίει για την ήττα: «Δεν θα ρίξω ευθύνη σε κάποιον ποδοσφαιριστή, εγώ είμαι πρώτα υπεύθυνος που επιλέγω ποιος θα παίξει. Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα γιατί ίσως και να είναι λάθος εκτίμηση».

Για τον τραυματισμό του Βέλεθ: «Είχε πρόβλημα στο γόνατο στην προθέρμανση, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό για να γίνει αλλαγή».