Πού χρειάζονται αλυσίδες σε Κεντρική Μακεδονία και Χαλκιδική

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν και σήμερα οι οδηγοί σε ορισμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, βάσει στοιχείων που γνωστοποιήθηκαν γύρω στις 9 το πρωί, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στα εξής σημεία:

 

  • Στην Ημαθία:

Σε όσα οχήματα κινούνται στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα «Σέλι» και «Τρία- Πέντε Πηγάδια», καθώς και στις δημοτικές οδούς Νάουσας – Ροδοχωρίου και Νάουσας – Αρκοχωρίου.

 

  • Στο Κιλκίς:

Μέσα στην πόλη του Κιλκίς και μέσα στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Κιλκίς και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Λειβαδίων.

 

  • Στην Πέλλα

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο του δήμου Αλμωπίας, στο δημοτικό δίκτυο του δήμου Έδεσσας, καθώς και στο δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας

 

  • Στις Σέρρες:

Όσοι κινούνται από το 17ο έως το 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Λαϊλιά.

 

  • Στη Χαλκιδική:

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και από το 60ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Πολυγύρου), όπως επίσης στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδος και σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου του Αγίου Όρους.

error: Content is protected !!