Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ εξελέγη και πάλι ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ που αναδείχθηκε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της 15ης Φεβρουαρίου

Ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επανεξελέγη πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), στην πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ που αναδείχθηκε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της 15ης Φεβρουαρίου της ΠΕΔΚΜ. Αντιπρόεδρος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και Γραμματέας επανεξελέγη ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης. Στη νέα πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔΚΜ, εκτός από τα τρία μέλη του προεδρείου, εκλέχθηκαν ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Πριν από τη διενέργεια των ψηφοφοριών η παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, αποχώρησε από τη συνεδρίαση, καταθέτοντας τους λόγους της διαφωνίας της.

Νωρίτερα, σε ξεχωριστή συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε σώμα και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔΚΜ. Πρόεδρος είναι ο Αναστάσιος Καζαντζίδης (Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς), Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Αηδονόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης) και μέλη ο Δημήτρης Απατσίδης (Δημοτικός Σύμβουλος Νεάπολης – Συκεών), η Ελένη Γιαννούδη (Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας- Χορτιάτη) και ο Χρήστος Τζελέπης (Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης).