Ρόμπι Γουίλιαμς: Χωρίς κινητό τηλέφωνο τα τελευταία δεκατρία χρόνια

Ο βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης, περιστασιακός ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That, Ρόμπι Γουίλιαμς δηλώνει… «καθαρός» από την εξάρτησή του από το κινητό τηλέφωνο, τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

 «Δεν έχω κινητό τηλέφωνο, από το 2006. Είμαι πάντα στον υπολογιστή μου και έχω πάντα wi-fi. Ξεφορτώθηκα τα κινητά, γιατί απλά δεν μου αρέσουν», ήταν η αφοπλιστική εξήγηση που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Back of the Net». Πάντως, παρότι δεν διαθέτει smartphone, ο Γουίλιαμς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media αν και δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του. «Δεν έχω τους κωδικούς μου στα προφίλ και τους λογαριασμούς μου, διαφορετικά θα τελείωνε η καριέρα μου. Λέω σε κάποιους ανθρώπους τι να βάλουν αλλά μου απαντούν: “αποκλείεται αυτό να ανέβει” και το θέμα τελειώνει εκεί», δήλωσε με χιούμορ ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον Guardian.

Πάντως, ο 45χρονος Γουίλιαμς δεν είναι ο μόνος διάσημος που δηλώνει ότι «έκοψε μαχαίρι» το κινητό τηλέφωνο. Το ίδιο είχε πει και το 2016 ο Έλτον Τζον, ο οποίος μάλιστα πέρυσι εξέφρασε την αγανάκτησή του γιατί πλέον τα κινητά έχουν κάμερες και μπορούν να καταγράψουν οτιδήποτε. «Μπορούσες να βγεις και να φερθείς εξαιρετικά άσχημα δημόσια –κάτι που έχω κάνει πολλές φορές– και κανένας δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε με την έλευση της τεχνολογίας», είχε πει ο Τζον.

Στον ίδιο κατάλογο με τους παραπάνω ανήκει και η νεαρή ηθοποιός Σαϊλίν Γούντλεϊ καθώς και ο βετεράνος Γερμανός σκηνοθέτης Βέρνερ Χέρτσογκ, ο οποίος μάλιστα επικαλείται λόγους προσωπικής ασφαλείας από τυχόν χάκερ.