Ρονάλντο – Αλ Νασρ: «Η δουλειά στην Ευρώπη τελείωσε, όχι η καριέρα μου» (VIDEO)

Σε μια λαμπρή τελετή ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την απόφασή του

Τέλος στις συζητήσεις για το… τέλος της καριέρας του έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αλ Νασρ, κατά την παρουσίασή του από τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως η δουλειά την στην Ευρώπη τελείωσε, αφού κατάφερε όσα θα ήθελε και δήλωσε υπερήφανος για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία, στοχεύοντας να μεταδόσει μια διαφορετική οπτική για το ποδόσφαιρο της χώρας.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, στις μέρες μας το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου επειδή ήρθα στη Σαουδική Αραβία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω δει πολλά παιχνίδια. Ανυπομονώ να παίξω, ακόμα και αύριο αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία», ανέφερε ο Κριστιάνο, που αναφέρθηκε σε άλλες προτάσεις που είχε μέχρι να υπογράψει στην Αλ Νασρ.

Δείτε βίντεο από την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του: 

https://youtu.be/kWjC4RXNI98

Πηγή: sport-fm.gr