Σάρον Στόουν: Δεν θα ξεκινήσει γυρίσματα αν οι συνεργάτες της δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Η Σάρον Στόουν θέλει όλοι οι συνεργάτες της στη νέα της ταινία να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και υποστηρίζει πως δέχεται απειλές πως θα χάσει τη δουλειά της γι’ αυτό.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» υποστηρίζει σε βίντεο της, στο οποίο ανακοινώνει και την υποψηφιότητά της για την επιτροπή της SAG-AFTRA (αμερικανική ένωση εργαζομένων στο χώρο του θεάματος) πως δεν θα ξεκινήσει γυρίσματα στην Ατλάντα, μέχρι όλοι στο σετ να έχουν εμβολιαστεί.

 «Θα επιστρέψω στο επάγγελμά μου πριν εμβολιαστούν όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι, θα μπορούσα. Θα στηρίξω όμως, όλους εμάς, ώστε όλοι στα στούντιο να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Είναι γελοίο να πρέπει να πάμε στην δουλειά εκεί, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε», δήλωσε η 63χρονη ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η Σάρον Στόουν, έχει σκοπό να κάνει οτιδήποτε μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι χώροι εργασίας θα είναι Covid-free. «Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη, που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας. Αυτό είναι το σωματείο των ηθοποιών, που έχουμε…», ανέφερε.

Η επιλογή υποχρεωτικού εμβολιασμού έχει δοθεί ήδη στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο του εξωτερικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι η παραγωγή να ενημερώσει έγκαιρα όλους τους εργαζομένους.

Πέρυσι, η Σάρον Στόουν ασκούσε έντονη κριτική στη διοίκηση Τραμπ για τη διαχείριση του κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας πως έχασε τη γιαγιά της και τη νονά της από την ασθένεια, ενώ με την Covid-19 πάλευαν και η αδερφή της με τον άνδρα της.