Σοκ στον Καναδά: Οκτώ ανήλικα κορίτσια μαχαίρωσαν και σκότωσαν άστεγο

Σε πλατεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Τορόντο

Σε σοκ βρίσκεται ολόκληρος ο Καναδάς μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας ενός αστέγου από οχτώ κορίτσια ηλικίας 13 έως 16 ετών που είχαν γνωριστεί μέσω των social media. Το έγκλημα που σημειώθηκε στο Τορόντο έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα, με τις Αρχές να ανακοινώνουν τη σύλληψη δύο 13χρονων, τριών 14χρονων και δύο 16χρονων κοριτσιών. Η δολοφονία του 59χρονου σημειώθηκε την Κυριακή (18/12).

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν τις Αρχές

Όπως μεταδίδουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, η αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε ότι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τα κορίτσια να επιτίθενται με μανία με μαχαίρια στον 59χρονο, ενημέρωσαν τις αρχές, με τον άτυχο άνδρα να φεύγει τελικά λίγο αργότερα από τη ζωή σε νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος. Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές Αρχές, τα κορίτσια πιστεύεται ότι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν το θύμα μετά από διαπληκτισμό.

Η επίθεση σημειώθηκε σε πλατεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Τορόντο. Τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία κατηγορούνται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού, ζούσαν σε διάφορες περιοχές του Τορόντο και είχαν γνωριστεί μέσω των social media, με τρια εξ αυτών να έχουν ιστορικό με την αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr