Σοκάρει η εξέλιξη για τον νεκρό άνδρα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Σοκάρει η εξέλιξη που λαμβάνει η εξεύρεση του νεκρού αλυσοδεμένου άνδρα στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας βρέθηκε χθες το απόγευμα Δευτέρας (6/11) με το σώμα και το κεφάλι περιτυλιγμένα με αλυσίδα, ενώ στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.

Αρχικά, το Λιμενικό στην επίσημη ανακοίνωσή του για το περιστατικό αναφερόταν σε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, κάτι που σήμαινε πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε τα δεδομένα και πλέον οι αρχές οδηγούνται στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Typosthes.gr, η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει πως δεν υπήρχε τραύμα, αλλά σήψη στο κεφάλι του ανδρός και η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός από αυτοχειρία.

Πλέον, οι αρχές προχωρούν στην ταυτότητα του νεκρού ανδρός και ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον άνδρα που εξαφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Χαριλάου Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ).

Άλλωστε η περιγραφή από το Λιμενικό ταιριάζει με τον αγνοούμενο καθώς αναφέρεται πως ο άνδρας ήταν «ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης και γκρίζας κόμης. Η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε».

Τ.Θ.