Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τη «Θεοπούλα»

– «Σταμάτησε η καρδιά μου, είμαι χάλια»

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε το καλοκαίρι, η Έφη Παπαθεοδώρου και ακόμη ταλαιπωρείται, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε της έχει πλέον τοποθετηθεί βηματοδότης.

Όπως περιέγραψε στην εφημερίδα «ON time» η ηθοποιός: «Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη».

Όσο για εκείνους που ήταν δίπλα της, η αγαπημένη «Θεοπούλα» από τη σειρά «Παρά Πέντε» απάντησε: «Έχω την αδελφή μου και το γαμπρό μου. Ήταν και είναι οι δικοί μου άνθρωποι δίπλα μου».

Σε μια από τις πιο πρόσφατες συνεντεύξεις της, η Έφη Παπαθεοδώρου είχε μιλήσει για τον ρόλο της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. «Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Για παράδειγμα, μπορεί να πω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω “ωχ τι είπα”», ανέφερε χαρακτηριστικά τον Μάρτιο στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Όπως είπε, ο ρόλος αυτός της άρεσε, γιατί μπορούσε να προσφέρει στους τηλεθεατές το γέλιο που ήθελε. «Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από τη φύση μου, το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου, γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές» συνέχισε.

Τέλος, ανέφερε πως επειδή δεν έκανε για τον ρόλο της «μοιραίας γυναίκας», είχε δεχτεί πολλές απορρίψεις στον χώρο της υποκριτικής. «Προφανώς, δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες, γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη, δεν ήθελα κιόλας να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στη σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω» είπε τέλος, η Έφη Παπαθεοδώρου.

Πηγή: protothema.gr