Στάση αναμονής από ΠΑΟΚ: Περιμένει το ΦΕΚ για τη Νέα Τούμπα

Οι “ασπρόμαυροι” αναμένουν επισημοποίηση της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με το γήπεδο

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με τη Νέα Τούμπα, ωστόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν ακόμη στάση αναμονής. 

“Είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα για να βιαζόμαστε να παίρνουμε θέση πάνω σε φημολογία και πληροφορίες. Δεν ψάχνουμε πολιτική κεφαλαιοποίηση και μέρισμα της επιτυχίας, άρα τηρούμε θεσμική και σοβαρή στάση απέναντι στις διαδικασίες. Δεν έχουμε ωστόσο κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε, χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, με βάση τις συνομιλίες που είχαμε και αναμένουμε ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο”, αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να έχει βάλει την υπογραφή της στο σχετικό Διάταγμα. 

Μάλιστα, όπως επικοινώνησαν οι “ασπρόμαυροι”, σε σύσκεψη που έγινε σήμερα (Τετάρτη 8/6) με τον Ιβάν Σαββίδη, επιβεβαιώθηκε πως η πλευρά του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε όλον αυτόν τον χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη να περάσει στα επόμενα βήματα της υλοποίησης του έργου αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών. Όλα θα ανακοινωθούν άμεσα, μετά την επισημοποίηση της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος. Επομένως, αυτό που συστήνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας, είναι να κάνει υπομονή λίγες ημέρες ακόμη μέχρις ότου βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ