Συνάντηση Απόστολου Πάνα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα για το χρονοδιάγραμμα του Flyover και τις επιπτώσεις στη Χαλκιδική

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις του ο Βουλευτής Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικήςτου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Απόστολος Πάνας ωςυπεύθυνος τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων του Κόμματος, προχώρησε σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, παρουσία και τουΑντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Δικτύων της ΠΚΜ κ. Πάρι Μπίλλια.

Ο κ. Πάνας υπογράμμισε, ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα από τις πρόδρομες εργασίες του Flyover και έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα τη δημοσιοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων στις διάφορες φάσεις κατασκευής του έργου, ως συνοδά στοιχεία της σύμβασης του έργου.Μάλιστα τόνισε, ότι το ΠΑΣΟΚ με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απευθύνεται για ενημέρωση θεσμικά στους φορείς, πριν προχωρήσει σε κοινοβουλευτικό έλεγχο

Τέλος ζήτησε  να δημοσιοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα του έργου, από το οποίο καθορίζονται οι προθεσμίες ολοκλήρωσης των επιμέρους εργασιών, ώστε να γνωρίζουμε και τις επιπτώσεις στη Χαλκιδική, να γίνεται επίσης ο απαραίτητος έλεγχος εξέλιξής του και  να κοινοποιούνται οι πιθανές παρατάσεις στις προθεσμίες ανά στάδιο εργασιών.

Από τη πλευρά του ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ για το ενδιαφέρον τους και σημείωσε: «…το αρμόδιο Υπουργείο να δημοσιοποιήσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όχι μόνο της ημερομηνίας περάτωσης και ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, αλλά ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα βήμα-βήμα, για όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και πότε αυτές θα πρέπει να ολοκληρωθούν…».