Συνάντηση με το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικαιρότητας και τουρισμού, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων «Ο Αριστοτέλης» για συνάντηση τους με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, το έκανε αποδεκτό. Έτσι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουνίου, συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.

Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κος Κουφίδης Ιωάννης, παρευρέθηκαν από τα νέα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της κος Παπαϊωάννου Τριαντάφυλλος και ο Γενικός Γραμματέας της κος Σταμάτης Αναστάσιος.

Τα θέματα της συνάντησης αφορούσαν την προετοιμασία των τουριστικών καταλυμάτων του νομού μας, εν όψει και της εφαρμογής των ειδικών πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID – 19, τα προβλήματα που προκύπτουν από την πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς και η ανάληψη με το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής κοινών δράσεων για την τόνωση του τουρισμού στην περιοχή μας.

Ο κος Κουφίδης αφού συνεχάρηκε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, τα ενημέρωσε για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του. Τόνισε ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του , ενώ επισήμανε σε όλους το όφελος που έχουν όσοι είναι κοντά στο επιμελητήριο. 

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιβεβαίωσαν  την πρόθεσή τους για την συνέχιση της πολλή καλής συνεργασίας μεταξύ τους.