Συντήρηση δεξαμενών και αρδευτικών δικτύων στα Ζερβοχώρια

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός όλων των δεξαμενών άρδευσης και η συντήρηση στα αρδευτικά δίκτυα της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και επέκτασης δικτύων από τα συνεργεία άρδευσης και ύδρευσης του Δήμου με στόχο την καλύτερη χρήση των υδάτινων πόρων της περιοχής μας αλλά και την κάλυψη των καλλιεργειτικών αναγκών των αγροτών μας.

“Στηρίζουμε τους νέους αγρότες της περιοχής μας και παρέχουμε υπηρεσίες, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα” ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πολυγύρου Αστέριο Ζωγράφο για την άμεση ανταπόκριση στην παροχή του νέου μηχανήματος “caterpillar μικρό φορτωτάκι” και κάλυψη των υλικών που χρειάστηκαν κατά την περίοδο των εργασιών.

Συγχαίρει επίσης τους υπαλλήλους καθαριότητας, υδραυλικούς και χειριστές μηχανημάτων της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα να λυθούν χρόνια λειτουργικά προβλήματα ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου.