ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο ο Μητσοτάκης να επικροτεί Καραμανλή και όσους έβαλαν χέρι στο μέλι

Καυστικό σχόλιο από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Επίθεση στον πρωθυπουργό με αφορμή τα ψηφοδέλτια της ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζοντας ότι «καθρεφτίζουν το δόγμα Μητσοτάκη και για την επόμενη τετραετία: Ανευθυνότητα, διαφθορά, αδιαφάνεια».

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο κάνει το αδιανόητο να έχει υποψήφιο κανονικά τον κ. Καραμανλή, που παραιτήθηκε υποκριτικά πριν έναν μήνα για την τραγωδία των Τεμπών, για να κατέβει στις εκλογές σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά επικροτεί και το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος και διαφθοράς» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα:

 «- Υποψήφιος ο κ. Παπαθανάσης. Που «έσβησε» με 50.000 ευρώ δανειακές υποχρεώσεις 2 εκατ. ευρώ.

– Υποψήφιος ο κ. Χειμάρας. Που παραιτήθηκε για τις απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το Δημόσιο και στις 30 Μαρτίου ο κ. Οικονόμου έλεγε πως δεν θα είναι υποψήφιος.

– Υποψήφιος ο κ. Πουλής. Υπόδικος για ενέργειές του στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

– Υποψήφιος και ο κ. Αβραμόπουλος. Που εμπλέκεται στον σκάνδαλο Novartis και έχουν βρεθεί σχεδόν 1 εκατ. ευρώ «αδιευκρίνιστα» στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.»

Κλείνει με σκωπτικό τρόπο λέγοντας: «Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη να ξαναβάλει στα ψηφοδέλτια και τους Πάτση και Νικολάου. Πρώτον, γιατί είναι αδικία να κοπούν μόνο αυτοί και δεύτερον γιατί θα είναι ακόμα πιο σαφές το στίγμα της ΝΔ».