Θεωρία συνωμοσίας: Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου

Μία ακόμη θεωρία συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου ήρθε στην επιφάνεια και αποκαλύπτει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται αυτό το Σάββατο στις 23 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους στην Αμερική, το φαινόμενο της περασμένης Δευτέρας με την Πανσέληνο και τη μερική έκλειψη είναι σημάδι του ουρανού για το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμέριων Nibiru ή αλλιώς πλανήτης Χ πρόκειται σύντομα να περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα φέρει την Αποκάλυψη, η οποία θα προκαλέσει την καταστροφή του κόσμου.

 

Τι είναι ο πλανήτης Χ;

Ο πλανήτης Χ θεωρείται από ερευνητές ένας «κρυφός» πλανήτης, που βρίσκεται πίσω από άλλα αστέρια του ηλιακού συστήματος και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο David Meade, συγγραφέας του βιβλίου «Πλανήτης Χ – Η άφιξη του 2017», πιστεύει πως ο πλανήτης πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον νότιο πόλο της γης και αυτό θα προκαλέσει βιβλικές καταστροφές. Όπως αναφέρει, ο πλανήτης πρόκειται να φτάσει κοντά στη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Ο Mint μέσα από το βιβλίο του και τα βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ υποστηρίζει πως o κόσμος θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος εδώ και χρόνια για αυτό που πρόκειται να συμβεί όταν ο Πλανήτης Χ έρθει τόσο κοντά στη Γη.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν αναφορικά με την θεωρία του Meade ότι στην «Αποκάλυψη» αναφέρεται: «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της». Δηλαδή, το μεγάλο σημάδι, η γυναίκα, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη» είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το αστρονομικά λογισμικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.

 

Ποιες πόλεις θα καταστραφούν πρώτες;

Ο David Meade προειδοποιεί το κοινό να αποφύγει την ημέρα της Αποκάλυψης, τις μεγάλες πόλεις και να βρει καταφύγιο στην εξοχή. Όπως ο ίδιος γράφει, θα πρέπει όλοι να αποφύγουν το San Francisco και το Oakland, το Los Angeles και το Anchorage, την Alaska και φυσικά το Seattle και την Washington. Καλο θα ήταν να μείνουν μακριά από πυρηνικές εγκαταστάσεις και ηφαίστεια. Επίσης, οι παραλιακές περιοχές θα ήταν καλό αποφευχθούν, καθώς αναμένονται μεγάλα παλιρροιακά κύματα.

Πάντως, στο παρελθόν είχε προβλεφθεί ξανά πως ο πλανήτης Nibiru θα χτυπούσε τον πλανήτη μας τον Δεκέμβριο του 2015 και πριν από αυτό τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Επίσης, ανάλογη πρόβλεψη είχαν κάνει και οι Μάγια, λέγοντας πως ο Nibiru θα χτυπούσε τη Γη το 2012.

Πηγή: star.gr